A főzőtudományomra nem vagyok igazán büszke. Bár lelkes evő vagyok (ugyan ezt sokan kétségbe vonják :), ám mégsem vagyok egy lelkes konyhatündér. Vagyis többnyire nem. Azonban, ha alkalom és vendég adódik, szívesen készítek valami saját szerzeményt.
Általában könnyű egytálételeket preferálok. A fő jelszavam: az étel készítse el magát! Most egy ilyen saját fejlesztésű étekről számolnék be. Legutóbb benéztem a szekrénybe, hogy milyen hozzávalóim vannak és mit lehetne azokból összehozni. Találtam egy üveg olaszos paradicsomszószt, a fagyasztóban csirkeszárnyat, meg némi hazai krumplit. E három nagyszerű alapanyagból született meg végül a képen látható alkotás: paradicsomos-krumplis csirkeszárnyak.
Egyszerűen egy hőálló edénybe pakoltam a szárnyakat, leöntöttem őket a szósszal, majd még a kockára vágott krumplit is hozzáadtam. Aztán készre sütöttem, vagyis nem én, hanem a sütő.
Jó étvágyat hozzá, ha esetleg kipróbálod!
Világbajnok krumplisaláta recept
-
Tipikus karácsonyi étel, ami az ismeretségi körünkben is nagy
népszerűségnek örvend. Hiszen nem csak ekkor készítem, hanem nyáron, mikor
sokat grillezünk...
1 hete
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése