2010. június 24., csütörtök

Kedvenc tervezőim

Sok női lapot lapozgattam mostanában - igazán ezek tudják kikapcsolni a folyton gondolkodó agyamat. Az extrém divatötletek mellett többnyire lehet találni jól használható tippeket, hazai tervezőket is. Most beszámolnék az én kedvenceimről, akiknek a tervezéseit szívesen fel is venném...

Lokálpatriótaként szeretek hazai dolgokat venni, hordani. Főleg, ha rejlik abban valami hazai íz, minta, vonal. Régi felfedezettem Mallár Mónika, akitől több ruhát is szereztünk már családilag. Igazán nőies, egyedi hímzéssel, csodás anyagokkal dolgozik. Műhelye nem messze van szülőföldemtől, így még ez is megerősít, hogy őt válasszam.

A másik magyar felfedezésem egészen friss, egy pécsi divatszalon vezetője, tervezője. A Kloé ruhák visszafogottak, de elegánsak, egyszerűek, ám mégis furfangosak. Ha Pécsen járok, biztosan megnézem az üzletét!

A külföldiek közül sorolhatnánk a nagy neveket. De igazán kevés olyan van, akinek hordhatóak és megfizethetőek a dolgai. Nem éppen olcsó, de a hétköznapihoz egészen közel áll J.Mendel stílusa. Szinte az összes ruhája hordható, s mégis valami különleges eleganciát sugároz.

A másik külföldi kedvencem Donna Karan New York-ból. Az ő ruhái kevésbé hódítanak a vörös szőnyegen, inkább a hétköznapi viseletre készültek. Lazák, természetes anyagokból, túlzások nélkül, ám mégis nagyon nőiesek.

Szóval, lányok, asszonyok divatra fel! Tessék nőnek látszani, merni nőiesen öltözködni!

Segítségül hasznos linkek:
www.mallarmonika.hu
www.kloe.hu
www.jmendel.com
www.donnakaran.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése