2013. április 22., hétfő

Referenciamunka 2

A múlt héten bemutatott referenciamunkám után itt a következő büszkeségem. Ezt még korábban készitettem, de jogi macerák miatt csak most indulhatott el élesben.

Egy clevelandi fogorvosnőnek készitettem teljesen új arculatot, honlapot és nyomdai anyagokat. Természetesen az orvosnő is magyar származású és egy véletlen beszélgetésből indult a közös munka, a megbizás. Tavaly nyáron pár hónap alatt készültünk el a munkával, s most büszkén mutatom meg a világnak!


A megbizásba természetesen most is bekapcsoltam egy magammal "hozott" grafikust és egy webfejlesztőt. Háromfős csapatunk a tudást Magyarországról hozta, a feladatot igencsak a szivünkön viselve igyekeztünk megfelelni az amerikai felkérésnek.

Először az arculat készült el, a logó, ami a foggyökérkezelésre szakosodott rendelő és annak zöld növényei miatt a gyökér, inda motivumokra utal. A fogorvosnő és kollégái mind nők, magukkal hozzák a gondoskodás, a megnyugtató kezelés garanciáját, igy az arculat szineibe csempésztünk egy kis nőies lilát is.

A kialakitott arculattal épitettük fel az egyszerű, jól áttekinthető honlapunkat. Külön menübe kerültek a pácienseknek szóló anyagok, külön pontba az ajánló szakorvosoknak szóló információk. Az interaktivitásról a Facebook és LinkedIn kapcsolatok gondoskodnak, de hirlevélre is feliratkozhatnak a szakmai érdeklődők.


Az ünnepélyes megnyitó-újranyitó parti a múlt héten volt. Reméljük, hozza az elvárt sikereket a rendelő.

Dr Bakos honlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése