2011. július 21., csütörtök

American style



Amerikában élve óhatatlanul egyre több itteni márkát ismerek meg. Először nem igazán tudtam, mit rejtenek az üzlet- és márkanevek, lassan kezdem magam kiismerni a választék rengetegében. Most néhány kedvencem következik a ruházati dolgok közül. Bár az itteni költségvetésem elég szűkre van szabva, leárazásokon nagyon jutányos áron tudtam szerezni egyet-kettőt e nagynevű márkák darabjai közül.


Calvin Kleint nem kell bemutatni. Egyszerű, fiatalos, otthon is kapható. Most a kicsit hivatali jellegű, elegáns-hétköznapi női ruhák ragadták meg a figyelmemet. Egyszerű, de mutatós szabásvonalak, klasszikus színek, tudnék belőle válogatni néhányat a ruhatáramba.


Ralph Lauren, ha jól tudom nem kapható otthon. Az eredetileg sportos, rugby-ruházat ma már számtalan elegáns és hétköznapi női ruhadarabbal egészült ki. Mutatós darabok elérhető áron. A ruhák többsége hordható partyra és irodába is. A klasszikus fekete-szürke színek mellett a szivárvány többi színe is megtalálható, nekem a lilák és padlizsánok tetszettek a legjobban.

Adrianna Papell az alkalmi ruhák mestere. Mikor báli ruhát kerestem, akkor akadt kezembe egy jól szabott, anyagában nem szűkölködő ruha. Ha valami elegáns rendezvényre kellene mennem (bál, esküvő), akkor biztosan az ő ruhái közül válogatnék. Nem túlzóak, finom díszítéssel, sokféle anyagban és színben.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése