2010. december 17., péntek

Üzenethordozó pólók

Odahaza egyetlen feliratos pólóm se volt, itt meg az első dolgom volt, hogy szereztem egyet. Valahogy igy tudok beolvadni a tömegbe. Ugyanis itt nemcsak az óriásplakátokon, s a hagyományos hirdetésekben kommunikálnak a termékek, szolgáltatások, focicsapatok és egyetemek, hanem a szembejövő emberek pólóján, pulcsiján, nadrágján.

Az egyetemen a diákok szinte csak tréningnadrágban, pamutpólóban, kapucnis felsőben járnak. A ruhákon különböző feliratok vannak, de a legtöbben az egyetemet hirdetik a pólójukon. Külön üzlet épült az ilyen "campus lifestyle"-nak nevezett ruhák gyártására és értékesitésére. Az egyetemi könyvesboltban például az eladótér nagyobbik részét nem a könyvek, hanem ezek a ruhák foglalják el. Külön női és férfi fazonok, no meg gyerekméretek a bébitől a kamaszkorig. Nehogy már csak mi hordjuk ezeket, öltöztessük ilyen szerelésbe a saját vagy ismerős gyerkőcöket is!

Szóval hirdetem én is az egyetemet, a helyi baseball-csapatot (mert olyan csillogós, nőcis Cleveland feliratos pólójuk van), meg az USA nemzeti szineit. Fura, otthon nem öltöznék piros-fehér-zöldbe..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése