2010. december 13., hétfő

Behavazva - teljesen

Nemrég irtam, hogy mennyire behavazódtam. Mostanra a hó blokkolta az egész várost. Az éjjel és ma napközben 1o inch (kb.25cm) hó esett. A mennyiség nem kritikus annyira, viszont hófúvások, viharos erejű szelek tombolnak. Jó most bent ülni a meleg szobában, s biztonságos ablak mögül lesni a kinti időt.

A helyzet súlyosságát mutatja, hogy az egyetemen törölték az összes órát, és még a záróvizsgákat is! Persze a technikának köszönhetően a tanárok anélkül is számon tudnak kérni, hogy személyesen találkoznánk. Van aki online tesztet irat, vagy éppen egy újabb esszét kér tőlünk. Hurrá, a lényeg, hogy nem kell órákat az autóban görcsölni, hogy beérek-e időben vagy sem.

Ma a clevelandi reptéren a legtöbb járatot törölték. Gyorsan meg is lestem a hosszútávú időjárási előrejelzéseket, hogy tudjam mire számitsak a jövő héten, amikor utazom. Havazás akkor éppen nem lesz, hála az égnek. Nem igazán szeretném a karácsonyt valamelyik reptér termináljában tölteni... Ja, itt 1oo%-os pontossággal megmondják 1o-15 napra előre, hogy milyen időre számithatunk. A pár napos előrejelzések órára pontosan megmondják mikor mire lehet számitani. Ma például du.4-5 között lehet kimerészkedni, akkor nem fog havazni. Előtte utána igen. Hát ez is Amerika. Télen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése