2013. október 15., kedd

Iroda a szekrényben

A home office-ról, otthoni irodáról már irtam. Most, hogy egy ideje már élesben használom az otthoni irodát, s épp ráakadtam pár jó képre, kreativ ötletre ezzel kapcsolatban.
 
A saját otthoni irodám az előszoba egyik szekrényében lakik. Mivel nem volt külön helyiségem, de még külön sarkom se, igy az iroda igény és használat esetén varázsolódik elő a szekrényből. A számitógépem, fax-nyomtató-fénymásoló osztozik a varrógéppel és egyéb kreativ kellékekkel. A szekrény elé tolok egy széket, s már lehet is dolgozni. A billentyűzetet csak előhúzom az egyik kihúzható polccal együtt.
 
 
 
Most lássuk ezt az ötletet máshol hogyan valósitották meg. A letni képen egy fali résbe került az iróasztal és az irodai kellékek. A "rést" egy hatalmas duplaajtó zárja el, aminek az ajtaja üzenőfalként használható. A világoskék-rózsaszin romantikus szinvilág friss gondolatokra serkent.


A lenti megoldás ajtók helyett függönyökkel zárja el az alkalmi irodát. A függönyök szinével lehet hangulatot teremteni. Akár egy fali polcrendszer is adhatja az elrejtett irodát. Olcsó, némi kézimunkát igénylő a kivitelezés.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése