2015. március 20., péntek

Gyerek, kutya, szerelem

Azt mondják a reklámguruk, hogy a címben szereplő "kellékekkel" bármit el lehet adni a világon. Vagyis végy egy kutyát, egy gyereket, vagy egy helyes pasit és nőt, tedd őket együtt vagy külön egy reklámfilmbe, s máris készen van az ütős reklám.


Nos, én az elmúlt hétvégén egy ilyen "reklámfilm-forgatáson" jártam. Vettünk két kutyát, egy gyereket, meg két szerelmespárt, köréjük komponáltunk egy kis borús, esős, de annál vidámabb pilisi tájat, egy kiadós sétát, s készen is lett a tökéletes szombat délután.


Jelentem, sem a kutya, sem a gyerek, sem a szerelmespárok férfitagja nem hozzám tartozott. De akár tartozhatott is volna, olyan jól megértettük egymást, egy húron pendültünk. Jómagam gyerek, kutya és pasi nélkül érkeztem ugyan, de ez a nem jelentett akadályt. A séta, a beszélgetés, az eszem-iszom, no meg a társasozás mindenféle "kellékek" nélkül is összehozta a csapatot.


A csapat magja három nő volt. Munkahelyem legütősebb nőtagjai, akik közül egyikünk már csak exkolléga, s hát a másik kettő sem itt szándékozik megöregedni.

Fiúk, lányok, kutyák és gyerkőc(ök), jó volt veletek! Folyt.köv.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése