2016. november 12., szombat

Három a kislány, vagy négy

Nemrég 3+1 balatoni leány kirándulásáról írtam. S most újra 3+1 lányról írok. Anno napfényes és melengető szeptember volt, most már hűvös, de még esőmentes október. Ezért még tudtunk a napsütöte udvaron töltődni, no meg a házon belül parallel fűteni, átmelegedni, vacsorát varázsolni, meg sült almát.


A mostani esetben a 3 magyar lányhoz egy holland hölgy csatlakozott, aki életének már nagyobbik részét magyar földön élte, ezért akár tiszteletbeli magyarnak is nevezhetnénk. Ő volt a plussz 1 a csapatban. Anne-Marie mosolyával és pozitív hozzáállásával erősítette a bizonytalan "fiatalokat", minket. S paparazziként megörökített néhány pillanatot az együttlétünkből.


Köszönöm a balatoni lányoknak, hogy mindig várnak, szívesen látnak, vagy szívesen találkoznak, jönnek, beszélgetnek, sütnek, főznek. S köszönöm a holland-magyar barátnénk mosolyát, hitét, támaszát, hogy ő sosem adja fel, s csakazértis Magyarországon építi Isten országát. Az ő személyes-szakmai honlapját itt lehet megnézni: www.annemariekool.org. Volt részem a weboldal kialakításában:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése