2013. július 16., kedd

CTP siker- és egyéb sztorik

Folytassuk CTP-sztorijaim sorát. Korábban négy sikersztorit közöltem, ezek száma azóta kettővel bővült.

Egyik interjúalanyom (link) nagyszerű példa a karrier és a munka összehangolására. Háromgyerekes anyaként menedzseli családját, s közben a munkájában is elérte amit lehetett. Jelenleg független HR tanácsadó.

Másik interjúalanyom (link) munkáját, hobbiját, küldetését hangolja össze igen jól. Kisebbségi jogokat, ügyeket képvisel, emellett besegit a családi vállalkozásba is. S még arra is jut ideje és ereje, hogy a hobbijának éljen: fotósként most már fizetett megbizatásai vannak, sőt saját kiállitása is volt.

A fenti sikerpéldák alapján legújabb "találmányom", hogy a sikerre éhes, siker előtt álló diáktársaimat is megkérdezem. Azokat, akik az elmúlt hónapokban tértek haza Magyarországra. Kiváncsi voltam, ők hogyan élték meg a beilleszkedést, mi hiányzik nekik odaátról és hasonlók. Egyikőjük (link) családdal volt kint, másikójuk (link) saját vállalkozásba kezdett hazatérte után.

Kivánni sem tudok többet, mint hogy minél több ilyen sikersztori szülessen. S talán még azt, hogy tanuljunk meg büszkék lenni az egymás sikereire.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése